Občni zbor društva – 30 let Menole

V petek, 31.3.2023, smo imeli letni občni zbor našega društva na katerem so bila obravnavana in sprejeta poročila predsednika, blagajnika, nadzornega sveta ter disciplinske komisije za leto 2022. Udeležilo se ga je 23 članic in članov. Sprejet je bil tudi plan aktivnosti za leto 2023, vključno s finančnim planom. Potrjena je bila klubska članarina za leto 2024, ki ostaja ista kot doslej, to je 15 eurov za članice in člane ter 10 eurov za kadete in mladince.
Predsednik tekmovalne komisije je podal poročilo o rezultatih tekmovanj v letu 2022 z ugotovitvijo, da je za nami zelo uspešna sezona.
Podpredsednik društva Marino Kralj je podelil medalje prvim trem v vsaki posamezni disciplini. Ribič leta društva Menola za leto 2022  je postal Franko Frumen. Isto število točk je sicer zbral tudi Leon Križman, ki pa je imel manj zmag na klubskih tekmah in je vsled tega zasedel drugo mesto. Vsekakor pa mu gre vse priznanje za zmago na državnem prvenstvu v ribolovu s palico.
Prvič je bil tudi podeljen prehodni pokal v ribolovu na krapa, ki ga je osvojil Luka Maslo.

Poročila se nahajajo v rubriki “Za člane”.

Omembe vredno pa je vsekakor tudi dejstvo, da naše društvo letos praznuje svojo 30-letnico obstoja. Zato gredo čestitke vsem članicam in članom društva, posebej pa tistim, ki so s svojo aktivnostjo pripomogoli največ, da je društvo tako številno in uspešno.

Iskrena zahvala in čestitke !