Odprto prvenstvo Pirana – Alpe Adria 2023

V soboto 15. aprila 2023 so se na Fornačah v organizaciji RD Oradela ponovno pomerili v trnkarjenju s palico iz zidane obale številni mladi kadeti in mladinci iz več slovenskih in hrvaških društev. Pričakalo jih je lepo, malenkost hladno in vetrovno aprilsko jutro. Kot nalašč za srdite boje.
Naše društvo so zastopali v kategoriji mlajših kadetov – U 13 – Matija Rutar Markovič, Luka Šverko, Vanja Šenk, Tilen Babič in Tamej Šorgo. V kategoriji mladincev – U 21 – pa Andrej Frumen in Leon Križman. V razredu starejših mladincev – U 16 – pa žal nismo imeli predstavnika.
Posamezno je bil nauspešnejši Leon Križman z osvojitvijo drugega mesta in srebrnega odličja, ekipno pa sta bila z Andrejem Frumnom tretja – bronasta.
V kategoriji mlajših kadetov je bil Matija posamezno 7., Tamej 8., Vanja 10., Tilen 15. in Luka 16. od skupno 17 uvrščenih tekmovalcev. Ekipno sta bila najboljša Matija in Luka – četrta.

Vsem tekmovalcem – udeležencem iskrene čestitke ! Hvala pa tudi vsem našim članom – mentorjem, ki so jim asistirali pri tekmovanju !